Grupo +COS

ɢʀᴜᴘᴏ ᴅᴇ ᴀᴜᴛᴏ-ɪɴᴠᴇsᴛɪɢᴀᴄɪóɴ ᴍᴇᴅɪᴀɴᴛᴇ ʟᴀ ᴠíᴀ ᴅᴇʟ ᴄᴜᴇʀᴘᴏ.

Es un espacio de encuentro en grupo para la investigación personal  por  la vía del cuerpo desde la mirada de la coraza muscular que se instaura en nuestro cuerpo acorde con los traumas o carencias vividas en la infancia. Cada fase evolutiva trae unas necesidades que buscan ser cubiertas, si no lo están como precisamos debido a los mandatos de una cultura patraircal y desconnectada de la materia humana, el cuerpo se pone rígido en la parte corporal comprometida para ese momento del desarrollo. Aflojar estas durezas nos retorna la vitalidad y el flujo enerético libre en el cuerpo para que el alma se abra paso a través de nuestras estructuras de carácter que nos privan el acceso de nuestra esencia.

𝕊𝕠𝕝𝕥𝕒𝕞𝕠𝕤 𝕥𝕖𝕟𝕤𝕚𝕠𝕟𝕖𝕤,
𝔽𝕝𝕦𝕚𝕞𝕠𝕤 𝕔𝕠𝕟 𝕖𝕝 𝕞𝕠𝕧𝕚𝕞𝕚𝕖𝕟𝕥𝕠,
𝕃𝕚𝕓𝕖𝕣𝕒𝕞𝕠𝕤 𝕖𝕞𝕠𝕔𝕚𝕠𝕟𝕖𝕤,
𝕁𝕦𝕘𝕒𝕞𝕠𝕤 𝕔𝕠𝕟 𝕝𝕒𝕤 𝕗𝕠𝕣𝕞𝕒𝕤,
ℍ𝕒𝕓𝕚𝕥𝕒𝕞𝕠𝕤 𝕝𝕒𝕤 𝕕𝕚𝕣𝕖𝕔𝕔𝕚𝕠𝕟𝕖𝕤,
𝔸𝕔𝕠𝕘𝕖𝕞𝕠𝕤 𝕝𝕒𝕤 𝕖𝕩𝕡𝕣𝕖𝕤𝕚𝕠𝕟𝕖𝕤,
ℝ𝕖-𝕔𝕠𝕟𝕢𝕦𝕚𝕤𝕥𝕒𝕞𝕠𝕤 𝕖𝕝 𝕖𝕤𝕡𝕒𝕔𝕚𝕠
𝔻𝕖𝕤𝕕𝕖 𝕕𝕖𝕟𝕥𝕣𝕠 𝕙𝕒𝕔𝕚𝕒 𝕒𝕗𝕦𝕖𝕣𝕒
ℝ𝕖-𝕥𝕠𝕞𝕒𝕟𝕕𝕠 𝕟𝕦𝕖𝕤𝕥𝕣𝕠 ℙ𝕆𝔻𝔼ℝ
ℙ𝔸ℝ𝔸 𝕃𝔸 𝕍𝕀𝔻𝔸 𝔽𝕃𝕌𝕀𝔻𝔸

Inspirado en mi caja de herramientas:

Kundalini Yoga. Danza. Gestalt. Psicomorfología. Bioenergética. Artes Marciales. Conciencia Corporal. Movimiento Auténtico. Meditación. Juego Libre. Respiración Ovárica. Chamanismo

TESTIMONIOS:

“Contactar amb el cos quan sents que el cap t’explotaria, o notes un núvol gris sobre teu, quan creus que ja has explicat el que creus que et passa a la teva persona de confiança, també a tu mateixa, en aquest moment, la Lara et fa respirar. Respirar i fer exercicis que van despertant sensacions corporals que et permeten entrar en contacte amb una part profunda teva, allà on està la teva essència i la teva veritat, com diria la Lara, la teva brúixola. T’ajuda a escoltar-la, a sentir-la i que sigui ella la que et parli. Hi ha un sentir que no pot estar fet de paraules, que està en el nostre cos, i escoltar-lo i deixar que parli és un nou llenguatge. La Lara ens acompanya en aquest aprenentatge”

Alhelí

“Sembla mentida com amb una musica africana, comences a saltar i ballar, no saps com vas treient les tensions que portes a sobre, les contractures, comences a plorar i treus tot el malestar que portes a sobre…una passada… Despres al cap d uns dies, comences a saltar automàticament a casa i comences a gestionar sola la decarrega de tensions que portem a sobre. Alliberador!

Lali

“Amb el treball corporal amb la Lara he pogut conectar, a traves del cos, amb les emocions, sentir-les, localitzar-les i acceptant-les. I aixo m ha portat a un autoconeixament molt profund. A traves del ball he apres a expandir-me, a deixar anar, a donar veu al meu cos i a permetre m ser. Amb el cos he posat limits que m han servit per poc a poc anar-los integrant en mi. Amb el treball corporal m’he arrelat, m he empoderat, i vaig aprenent a trobar el meu lloc de dignitat…peus a terra, genolls flexionats, afluixant…i sentint com vaig tornant a mi.”

Victòria

“La meva concepció de fer un procés de crixement personal, abans de conèixer la Lara, passava únicament per verbalitzar les emocions i intentar posar paraules a tot allò que podia, sovint amb cert esforç. Quan vaig començar a acompanyar aquest treball mental amb la teràpia corporal se’m va obrir tot un món; va ser sortir una mica de la ment, del control i de la meva zona de confort per deixar-me dur a través del moviment, la respiració, la música….fins a racons poc accessibles i evidents. Per mi, té un cert punt de màgia; sento que l’experiència corporal complementa el treball mental amb tanta força que l’un sense l’altre no té sentit”

Agnés

SALA COSMOS, POBLENOU

ᴊᴜᴇᴠᴇs ᴍᴇɴsᴜᴀʟᴇs ᴅᴇ 18 ᴀ 21ʜ, ᴅᴇ sᴇᴘᴛɪᴇᴍʙʀᴇ ᴀ ᴊᴜɴɪᴏ

10/09/20, 08/10/20, 12/11/20, 10/12/20, 

14/01/21, 11/02/21, 11/03/21, 08/04/21, 13/05/21, 10/06/21

𝖨𝖭𝖥𝖮:
𝗹𝗮𝗿𝗮.𝘁𝗲𝗿𝗿𝗮𝗱𝗮𝘀@𝗮𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝘆𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗮𝗿.𝗰𝗼𝗺

Para ver muestras del material de investigación puedes ir al BLOG y acceder a las PÍLDORES CORPORALS

WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: